7. november: Fødevaretrends 2020 – 2022 og fokus på det polske marked

7. november: Fødevaretrends 2020 – 2022 og fokus på det polske marked
Dato: Torsdag d. 7. november 2019 
Pris:500 kr. pr. person
Sted:Nærmere info følger

Dagens oplægsholder er Flemming Birch, som er ekspert i fødevaretrends og fremtidens forbrug. Han har i de seneste 16 år arbejdet som konsulent og markedsanalytiker for et væld af detailkæder og leverandører såvel som organisationer, kommuner og offentlige myndigheder.

Del 1: Fødevaretrends 2020-22
Hvilke fødevaretrends er på vej, og hvordan bruger du dem i din produktudvikling og markedsføring? Hvor ligger væksten i fødevarebranchen, og hvad forventer forbrugerne af deres fødevareproducenter og butikker? Flemming Birch tegner et billede af fødevarebranchen og dens kunder i de kommende år med masser af praktiske eksempler fra de mest innovative internationale butikker og producenter.

Del 2: Mulighedernes Polen
Vækstmarkedet Polen er kampplads for de internationale kæder og en lang række lokale kæder med forskellige målgrupper - og slaget er langt fra afgjort. Polen har haft konstant vækst siden finanskrisen, og købekraften øges konstant. Det gør uddannelsesniveauet også - og betalingsvilligheden over for f.eks. økologiske varer. Flemming Birch elsker Polen og glæder sig til at fortælle om dette enorme marked tæt på Danmark. Udover Flemmings oplæg vil I få udleveret en markedsrapport med et overblik over detailkæder, markedsmuligheder mv.

Detaljeret program følger!

TILMELD DIG HER