Members

INFORMATION TIL EKSPORTVIRKSOMHEDER

Om Organic Denmark

Vi hjælper eksportvirksomheder med at vinde synlighed og salg på eksportmarkederne og til at få kontakt til relevante indkøbere.


Organic Denmark er eksportteamet under Økologisk Landsforening. Vi er specialister i at arbejde aktivt med eksport, når det gælder økologiske fødevarer.


Igennem mere end 20 år har vi opbygget tætte og langvarige relationer til internationale indkøbere af økologiske fødevarer. Og dem bliver der flere og flere af. Omkring 1.600 indkøbere er nu en del af vores faste netværk, bl.a. fordi vi også hjælper indkøbere med at udvikle deres økologiske sortimenter og øge deres økologiske salg. Antallet af konkrete produktforespørgsler fra indkøberne stiger, derfor har vi etableret Export sitet, så indkøberne kan finde relevante produkter og virksomheder online 24/7 - og tage direkte kontakt til jer.

Planlagte branding tiltag

Upcoming Activities and Events

Se alle brandingaktiviteter

3. september 2021
French supermarket chain, E.Leclerc Scamark, comes to Denmark and participates in export workshop
13. oktober 2021
Kick off Nordic Organic Food Fair
11. november 2021
Kick off PLMA
17.-18. nov 2021
Fællesstand på Nordic Organic Food Fair  i Malmø
14.-15. dec 2021
Fællesstand på PLMA i Amsterdam
15.-18. februar 2022
Fællesstand på BioFach i Nuremberg sammen med Bio Aus Dänemark

Se mereAfholdte branding tiltag
30 Jan 2020
Markedschef Michael Langberg holder oplæg om Økologi 3.0 på Øko-gallan i Stockholm og herunder fejringen af Ø-mærkets 30 års jubilæum
13 Feb 2020
Tidligere politisk direktør, Paul Holmbeck, har møde med EU-kommissionen om, hvordan EU kan udvikle både økologisk produktion og salg
Juni 2020
Organic Denmark brander Danmark som verdensførende økologination i Berlin
02 Juli 2020
Tidligere politisk direktør, Paul Holmbeck, holder oplæg på Europeam Organic Congress 2020 under titlen “Organic in Action: The power of a good plan”
Ydelser tilpasset din virksomhed
Står du og mangler en rapport, som vi ikke har på hylden? Eller måske har du brug for en ny vinkel på sortimentsstrategien, så det rammer plet hos indkøberen? Nu kan du trække på Organic Denmarks ekspertise og få den skræddersyet til din virksomhed. Her er nogle muligheder:
  • Kundetilpassede eller udvidede markedsrapporter.
  • Seminarer eller webinarer.
  • Guidet trend- og inspirationsture på udvalgte eksportmarkeder. Mulighed for butiksbesøg og møder med indkøbere.
  • Strategi for udvikling af dit økologiske sortiment.
Har du brug for andet, end det vi har nævnt her? Så kontakt os og fortæl hvad du kunne tænke dig. Vi har et stort kendskab til økologiafsætning til eksportmarkederne, stor erfaring med kontaktetablering, netværksaktiviteter, presse/PR, udbredelse af økologibudskaber og præsentationer. Skriv til Pernille Bundgård og beskriv kort hvad du har brug for. Vi vender hurtigt tilbage med oplæg og pris.
Inspiration fra Exportmarkederne

Se de seneste insights fra eksportmarkederne og blive inspireret til din eksport.

Markedsrapporter

Læs den seneste markedsrapport om økologi på det danske marked. Du kan få rapporten på engelsk og som medlem kan du downloade rapporten gratis. Ring eller skriv til Pernille på +45 6059 5313, så får du en kode.

Download